Consultant

Full time

In de functie van consultant ben je verantwoordelijk voor het implementeren van onze (cloud) applicaties bij onze klanten. Tijdens de implementatie vertaal je de werkprocessen van de klant naar de applicatie, verzorg je trainingen in het gebruik van de applicatie en coördineer je testwerkzaamheden waarbij je regelmatig zelf ook de handen uit de mouwen steekt.

Read more ...

Java developer

Full time / part time

Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van onze applicaties. Je werkt nauw samen met de andere developers, testers en consultants, veelal als onderdeel van een SCRUM-team. Je hebt inbreng in het ontwerp en de architectuur. Je bent in staat om het ontwerp te vertalen naar een werkende oplossing en functionaliteit.

Read more ...

Delphi developer

Full time / part time

Als Delphi developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van onze applicaties. Je werkt nauw samen met de andere developers, testers en consultants, veelal als onderdeel van een SCRUM-team. Je hebt een inbreng in het ontwerp en de architectuur. Je bent in staat om het ontwerp te vertalen naar een werkende oplossing en functionaliteit.

 

Read more ...

Support engineer

Full time / part time

Als Helpdeskmedewerker ben je een spin in het web tussen de developers, consultants en het management team. Na een uitgebreid intern opleidingstraject ga je aan de slag met de dagelijkse processen van en rondom de applicaties.

Read more ...

IT Trainee

Oké, je hebt dan misschien geen HBO of WO diploma, maar dat betekent nog niet dat je geen ambitie hebt om iets van je carrière te maken. Als jij ons kunt laten zien dat je wel het juiste werk- en denkniveau hebt en over voldoende analytische skills beschikt, dan is het IT-opleidingstraject bij APRO Software Solutions ook perfect voor jou.

Read more ...

Sales

Full time / part time

Een sales functie bij APRO betekent werken in een internationale werkomgeving waarbij je klanten en prospects bedient van Amerika tot aan Australië. Je hebt contact met bestaande klanten om een goede relatie op te bouwen en daarnaast zie je en pak je de mogelijkheden om contact te leggen voor nieuwe klanten. Je bent analytisch ingesteld en niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Je bent pro-actief en je schrikt niet van hectische dagen en bent bereid om te reizen in Nederland en/of in het buitenland.

Read more ...
Bezig met laden...